FindingPurpose, waarom zou je?

Op veel websites vind je hier de 'over ons' pagina. Een pagina die beschrijft wie het bedrijf is. Wij zijn ervan overtuigd dat het voor jou veel belangrijker is om te weten waarom je met ons zou samenwerken. Dus niet over ons, maar waarom ons.

Gek op Scrum en Agile

Hier gaan we echt niet omheen draaien: Wij zijn gek op Scrum en Agile! Dit passen we ook graag toe in onze dagelijkse activiteiten. De Scrum pijlers transparantieinspectie en aanpassing passen we dan ook dagelijks toe. We zijn transparant over wat we doen, waar we met jou naartoe werken, inspecteren of we nog steeds de juiste kant op gaan om de doelen te realiseren en passen aan waar dat nodig is.

Transparantie

Of het nu gaat over prijzen, over afspraken of informatie, we delen zo veel mogelijk. Jij weet daarom altijd waar je aan toe bent, wat er mogelijk is en welk resultaat je mag verwachten.

Inspectie

Net als bij Scrum willen wij ons steeds een beetje verder verbeteren. Door goed te inspecteren of we aan jouw verwachtingen voldoen, weten wij waar een stapje meer moeten zetten.

Aanpassing

En soms gaan dingen anders dan vooraf bedacht. Helemaal niet erg, want dat hebben we bij inspectie al ontdekt. Nu is het nog een kwestie van aanpassen. Dat is overigens makkelijker gezegd dan gedaan.

Wij zijn er, wanneer je ons nodig hebt

Wij zijn er, wanneer jij ons nodig hebt

Je hebt er helemaal niets aan wanneer je moet wachten op een consultant op het moment dat je echt hulp nodig hebt. Daarom biedt ons unieke abonnementsmodel jou de zekerheid dat er iemand voor je klaar staat op het moment dat jij dat nodig hebt!

Oké, toch nog beetje 'over ons' dan

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 10 jaar ervaring

Wij hebben ruim 10 jaar ervaring met Scrum en Agile werken. Hierdoor hebben veel dingen voorbij zien komen die ons helpen jou de beste handvatten te geven.

Community van Scrum en Agile specialisten

Community

Alleen ga je snel, samen kom je ver. Dat zeggen we niet alleen, daar geloven we zo hard in dat we een community van specialisten samen brengen.

Pragmatische aanpak

Pragmatisch

De theorie is leuk om het concept te begrijpen, maar pas in de praktijk ontdek je of het echt werkt. Onze aanpak is daarop afgestemd: pragmatisch.