Training
Scrum Master

De training Scrum Master is speciaal ontworpen voor degenen die al bekend zijn met de basisprincipes van Scrum en klaar zijn om de volgende stap te zetten in het begeleiden en ondersteunen van Scrum Teams. Wij geloven in de kracht van de juiste mindset en bieden daarom een uniek coaching traject van drie maanden om je ook op de werkvloer te blijven ondersteunen. Ben jij klaar om de Scrum Master te worden die jouw teams nodig hebben?

Investering, all-in (excl. BTW)

€ 549,-

Duur van de training

2 dagen

(+ 3 maanden persoonlijke begeleiding)

Locatie

Hilversum

Dit is het Scrum proces

De training

De training Scrum Master is een diepgaande en praktijkgerichte training die je helpt de vaardigheden en kennis te ontwikkelen om effectief Scrum Teams te begeleiden. Deze training gaat verder dan de basisprincipes van Scrum en richt zich op de praktische toepassing van Scrum in complexe situaties. Naast de training profiteer je van een drie maanden durend coaching traject, waarin onze ervaren coaches je ondersteunen en begeleiden bij de toepassing van het geleerde in jouw dagelijkse werkzaamheden.

Voor wie?

De training Scrum Master is bedoeld voor iedereen die een basiskennis heeft van Scrum en de ambitie heeft om Scrum Teams te begeleiden en ondersteunen. Of je nu projectmanager, teamleider, Agile coach, of consultant bent, deze training is voor jou!

Wat je leert

Tijdens deze training leer je:

  • Jouw rol en verantwoordelijkheden als Scrum Master te begrijpen en uit te voeren
  • Scrum Teams effectief te begeleiden en te coachen in hun Agile transformatie
  • Om te gaan met uitdagingen en obstakels die zich voordoen binnen Scrum Teams en projecten
  • De juiste mindset te ontwikkelen en over te brengen op jouw teams


Competenties

Deze training helpt je bij het ontwikkelen van de volgende competenties:

  • Scrum Expertise: Verdiep je kennis van Scrum en de toepassing ervan in de praktijk
  • Leiderschap: Verbeter je leiderschapsvaardigheden en leer teams te begeleiden en te coachen
  • Mindset: Ontwikkel de juiste Agile mindset en leer deze over te dragen op jouw teams
  • Communicatie: Verfijn je communicatievaardigheden en leer effectief te communiceren met alle betrokkenen
  • Probleemoplossend vermogen: Leer om te gaan met uitdagingen en obstakels binnen Scrum Teams en projecten


Praktische informatie

Wachtlijst

"Deze training gaat helaas niet door omdat te weinig deelnemers zich hebben ingeschreven."

Die zin heb je vast al wel eens gehoord nadat je voor een training ingeschreven hebt. Daar willen wij niet aan meedoen! Daarom werken wij met een wachtlijst. Wanneer je hebt ingeschreven voor een training ontvang je van ons een berichtje waneer de training van start gaat. Dat is de bevestiging van je inschrijving. Kun je dan niet? Geen probleem, blijf je gewoon op de wachtlijst staan voor de volgende keer!

Fijn toch, nergens aan vast te zitten?!

Duur & locatie

De training Dit is Scrum duurt 1 dag, van 9.00 uur 's morgens tot 16.30 in de middag. Uiteraard zijn koffie, thee en lunch inbegrepen.

De trainingen vinden centraal in het land plaats. In Hilversum om precies te zijn. Hierdoor is de training altijd goed bereikbaar, waar je ook vandaan komt!

Bij onze trainingslocatie is de mogelijkheid om gratis te parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn onze locaties goed te bereiken.

De investering

Niet heel onbelangrijk natuurlijk, wat kost nou die training? De investering voor deze training is slechts € 549,-(excl. BTW). 

Dat is inclusief trainingsmateriaal en alles om de dag goed door te komen. Denk daarbij aan koffie, thee, fris, lunch, iets tussendoor, water, ...

Bij de Scrum training van FindingPurpose ben je ervan verzekerd niets te kort te komen!

UNIEK: 3 maanden begeleiding

Wij zien de training tot Scrum Master als het halen van de theorie examen voor je rijbewijs. Je kent alle stof maar dat betekent niet dat je dit in de praktijk ook direct goed kunt toepassen. Daarom gaan we een stap verder dan anderen. Naast deze 2 daagse training krijg je ook een 1-op-1 coaching sessie waarin we naar jouw specifieke situatie gaan kijken en kun je in de 12 weken na de training gebruik maken van onze groep coaching waarin we kijken naar de uitdagingen waar jij als Scrum Master tegenaan loopt.

Onze trainingen worden zowel als open training gegeven als via inCompany.
Neem contact met ons op via trainingen@findingpurpose.nl voor meer informatie.