Training
Product Owner

Deze training, Product Owner, is speciaal ontworpen voor degenen die al bekend zijn met de basisprincipes van Scrum en klaar zijn om de rol van Product Owner op zich te nemen om hun teams naar succes te begeleiden. Wij geloven in de kracht van de juiste mindset en bieden daarom een uniek coaching traject van drie maanden om je ook op de werkvloer te ondersteunen. Bent jij klaar om jouw productvisie en strategie naar een hoger niveau te tillen?

Investering, all-in (excl. BTW)

€ 549,-

Duur van de training

2 dagen

(+ 3 maanden persoonlijke begeleiding)

Locatie

Hilversum

Dit is het Scrum proces

De training

De training Product Owner is een diepgaande en praktijkgerichte training die je helpt de vaardigheden en kennis te ontwikkelen om effectief de rol van Product Owner te vervullen. Deze training richt zich op het begrijpen en toepassen van de juiste mindset en het ontwikkelen van een effectieve productstrategie. Naast de training profiteer je van een drie maanden durend coaching traject, waarin onze ervaren coaches je ondersteunen en begeleiden bij de toepassing van het geleerde in de dagelijkse werkzaamheden.

Voor wie?

De training Product Owner is bedoeld voor iedereen die een basiskennis heeft van Scrum en de ambitie heeft om de rol van Product Owner op zich te nemen en hun teams te begeleiden en ondersteunen. Of je nu projectmanager, productmanager, business analist of een andere rol vervult waardoor je verantwoordelijk bent voor het succes van een product, deze training is voor er voor jou!

Wat je leert

Tijdens deze training leer je:

  • Jouw rol en verantwoordelijkheden als Product Owner te begrijpen en uit te voeren
  • Een effectieve productstrategie en roadmap te ontwikkelen en te beheren
  • Het belang van de juiste mindset en hoe je deze kunt toepassen in jouw rol als Product Owner
  • Prioriteringstechnieken toe te passen om de waarde van jouw product te maximaliseren
  • Effectief samen te werken met jouw Scrum Team en stakeholders

Competenties

Deze training helpt je bij het ontwikkelen van de volgende competenties:

  • Productvisie en strategie: Verdiep je kennis van productontwikkeling en strategie binnen een Scrum-context
  • Prioritering: Leer effectieve prioriteringstechnieken om de waarde van jouw product te maximaliseren
  • Mindset: Ontwikkel de juiste Agile mindset en leer deze over te dragen op jouw teams
  • Communicatie: Verfijn je communicatievaardigheden en leer effectief te communiceren met alle betrokkenen
  • Stakeholdermanagement: Leer effectief om te gaan met stakeholders en hun verwachtingen te managen


Praktische informatie

Wachtlijst

"Deze training gaat helaas niet door omdat te weinig deelnemers zich hebben ingeschreven."

Die zin heb je vast al wel eens gehoord nadat je voor een training ingeschreven hebt. Daar willen wij niet aan meedoen! Daarom werken wij met een wachtlijst. Wanneer je hebt ingeschreven voor een training ontvang je van ons een berichtje waneer de training van start gaat. Dat is de bevestiging van je inschrijving. Kun je dan niet? Geen probleem, blijf je gewoon op de wachtlijst staan voor de volgende keer!

Fijn toch, nergens aan vast te zitten?!

Duur & locatie

De training Dit is Scrum duurt 1 dag, van 9.00 uur 's morgens tot 16.30 in de middag. Uiteraard zijn koffie, thee en lunch inbegrepen.

De trainingen vinden centraal in het land plaats. In Hilversum om precies te zijn. Hierdoor is de training altijd goed bereikbaar, waar je ook vandaan komt!

Bij onze trainingslocatie is de mogelijkheid om gratis te parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn onze locaties goed te bereiken.

De investering

Niet heel onbelangrijk natuurlijk, wat kost nou die training? De investering voor deze training is slechts € 549,-(excl. BTW). 

Dat is inclusief trainingsmateriaal en alles om de dag goed door te komen. Denk daarbij aan koffie, thee, fris, lunch, iets tussendoor, water, ...

Bij de Scrum training van FindingPurpose ben je ervan verzekerd niets te kort te komen!

UNIEK: 3 maanden begeleiding

Wij zien de training tot Product Owner als het halen van je theorie examen voor je rijbewijs. Je kent alle stof maar dat betekent niet dat je dit in de praktijk ook direct goed kunt toepassen. Daarom gaan we een stap verder. Naast deze 2 daagse training krijg je ook een 1-op-1 coaching sessie waarin we naar jouw specifieke situatie gaan kijken en kun je in de 12 weken na de training gebruik maken van onze groep coaching waarin we kijken naar de uitdagingen waar jij als Product Owner tegenaan loopt.

Onze trainingen worden zowel als open training gegeven als via inCompany.
Neem contact met ons op via trainingen@findingpurpose.nl voor meer informatie.