Altijd een abonnement dat bij je past

Niet iedereen heeft dezelfde behoefte en wensen. Daarom bieden wij onze abonnementen in verschillende vormen aan. Er is dus altijd een vorm die het beste bij jou past.

Wat is inbegrepen?

Leuk natuurlijk dat je op de hoogte gehouden wordt, maar jij wilt natuurlijk weten wat er allemaal beschikbaar is in dat abonnement. Gelukkig kunnen we daar al wel meer over vertellen!

Wekelijkse info nieuwsbrief

De Scrum en Agile wereld is constant in beweging. Via de wekelijkse info nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de nieuwe inzichten. Ook geven we je tips om direct mee aan de slag te gaan.

Toegang tot de Scrum en Agile Community

Agile en Scrum staan voor samenwerken. Via onze community brengen we je in contact met Scrum Masters en Product Owners. Je kunt hier ideeën uitwisselen en uitdagingen bespreken.

Mini
eCourses

Hoe organiseer je een review sessie? Wat kun je doen om de retrospective kort te houden? Hoe betrek je het hele team? Vragen waar je via onze mini eCourses antwoord op krijgt.

Open
eBibliotheek

Via de eBibliotheek vind je eBoeken, sjablonen, templates, handleidingen en nog veel meer. Hiermee kun jij aan de slag om jouw Scrum Master of Product Owner rol nog beter te vervullen.

Mail coaching programma

Scherp blijven is erg belangrijk in een Agile omgeving. Daarom bieden wij jou ons mail coaching programma waarmee je wekelijks scherp gehouden wordt en vol energie aan de slag blijft.

Uitgebreide
eCourses

Om je kennis bij te spijkeren kun je onze eCourses volgen. Met deze eCourses blijf je op de hoogte van de nieuwste inzichten en wordt je kennis meteen getest. Groeien in je rol was nog nooit zo makkelijk!

Groep 
coaching

Maandelijks, onder begeleiding van ons, ga je aan de slag jouw doelen scherp te krijgen en deze te realiseren. Tijdens de groep coaching gaan we dieper in op jouw uitdagingen.

EHBS
Eerste Hulp Bij Scrum

Je bent hard aan het werk jouw doelen te halen en plots loop je vast. Je komt er niet meer uit, krijgt je team niet mee en het management werkt tegen. Dan hoef je maar 1 ding te doen: neem contact met ons op!

10% Korting

Last, but not least, ontvang je bij het Expert programma 10% korting op onze trainingen, 1-op-1 coaching en andere diensten als faciliteren van workshops of het tijdelijk begeleiden van teams.